+36-1/321-2115 |
| 1073 Budapest, Dob utca 82.
LED bolt és webáruház. Személyes átvétel és kipróbálási lehetőség Budapesten a 7. kerületben. “Ha LED, HelloLED!”
Kosár: Ft

HelloLED hűségprogram

2017.01.24. 11:31 (2017.01.24. 11:31)

Van egy kulcsrakész, profi törzsvásárlói program, amit kis- és középvállalkozások is kitűnően tudnak használni. A kereskedő nem reklámokra költ el sok pénzt, hanem inkább a Törzsvásárló bankszámlájára juttatja vissza. Ebből már ki is derült, hogy a HelloLED oldalán elköltött összegekből nem pontok keletkeznek, hanem olyan pénzvisszatérítés, amit bárhol máshol is el lehet költeni.

A HelloLED oldalán történő regisztrációkor lehetőség van a Törzsvásárlói kártya igénylésére, ami ingyenes és elkötelezettség mentes. Finoman úgy mondanám,

“Ha igényled, kapsz vissza pénzt. Ha nem… akkor megtartom, pedig szívesen odaadnám.”

Tehát nemcsak a villanyszámla lesz kevesebb, hanem még plusz pénzvisszatérítés is érkezik a bankszámlára.

A jó hír még, hogy ezt a törzsvásárlói kártyát nem csak a HelloLED oldalán lehet használni, hanem további körülbelül 2000 cégnél Magyarországon, valamint összsesen 47 ország (2016-os adat) sok tízezer üzletében online és offline. Sok olyan terméket, szolgáltatást is meg lehet vásárolni, ami a mindennapos használat és szükséglet kielégítésére hivatott. Részletes keresés itt található.

Ha mindez tetszik és szeretnéd, hogy ismerőseid/barátaid is rendelkezzenek ilyen kártyával, tovább lehet ajánlani. Nem kötelező, de ők miért esnének el ettől a lehetőségtől? Ha használják kapnak vissza pénzt, ingyen van és semmi elkötelezettséggel nem jár. Sőt ezt az ajánlást egy kis “köszönőpénz” formájában meg is jutalmazza a törzsvásárlói program az ajánlónak.

Mindezek után kívánok sikeres regisztrációt és sok-sok pénzvisszatérítést minden vásárlás után!

Lyoness Cashback kártyát igényelni a vásárlás során a Pénztár oldalon tud, vagy akár most az alábbi űrlap kitöltésével:


<!––>

Évindító HexaLED akció