Digitális LED szalag szett HDMI BOX-al , TV képernyő követő funkcióval , RGB + IC (digitális) , dimmelhető , 5.5m , WIFI/Bluetooth , TUYA , LEDISSIMO AMBIENT TikTok LIGHT

Bolti ár: 36 990 Ft

Webshopos ár: 36 790 Ft (készletről érdeklődjön)

A HDMI BOX-al ellátott szettek a legfejlettebb és legprofesszionálisabb megoldást nyújtják az RGB TV-s LED világítás terén. Olyan szinkronizációs technológiát használnak, amelyek a digitális jelet alakítják át közvetlenül HDMI Box-on keresztül a TV tartalmának, fényeinek követésére. Ez azt jelenti, hogy a LED szalagok színei és effektjei pontosan az aktuális TV képernyő tartalmához igazodnak. Ez a megoldás különösen népszerű a játékosok és a mozi rajongók körében, akik a legmagasabb szintű élményt keresik.

Olyan helyeken ideális megoldás, ahol rendelkezésünkre áll TV box (pl. Telekom) vagy játékkonzol (Playstation, XBox), így ezen eszközökből érkező digitális jelet HDMI kábelen keresztül tudjuk továbbítani a HDMI BOX felé, amely a erre csatlakoztatott LED szalag szettnek küldni tovább a jelet a megfelelő színek megjelenítéséhez.

Intelligens LED-szalagok TV-hez, 101-127 cm átlóval – ajánlott 40-50 inches képernyőkhöz
Digitális LED szalag: Futófény kialakításához alkalmas RGB LED szalag típus (DRGB)

A szalag a Smart Life alkalmazáson vagy a Tuya Smart appon keresztül (iOS és Android rendszerrel kompatibilis) Wi-Fi-n keresztül vezérelhető
Lehetővé teszi a különböző fényszínek (RGB) és a fényerősség (fényerő) beállítását.
Kétoldalas öntapadó szalag a szalagok hátoldalán

A csomag tartalma :

LED szalag (IP65)
HDMI Box egység
HDMI kábel
Adapter (IP 20)
Rögzítő elem

A Tuya alkalmazás egy olyan okos otthoni vezérlőalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és kényelmesen irányítsák és automatizálják otthonuk okos eszközeit. Az alkalmazás rendelkezik Android és iOS verziókkal, így szinte bármilyen okos eszközt lehet vele vezérelni.

Az alkalmazás főbb jellemzői és funkciói a következők:
Okos eszközök kezelése: Az alkalmazás segítségével könnyedén hozzáadhat és eltávolíthat okos eszközöket a rendszerhez. Támogatja a különböző típusú eszközöket, mint például okos villanykörték, kapcsolók, termosztátok, kamerák, zárak stb.
Távoli vezérlés: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról irányítsa otthoni eszközeit, így például távolról be- és kikapcsolhatja a fényeket, beállíthatja a hőmérsékletet vagy éppen ellenőrizheti a biztonsági kamerákat.
Automatizálás: Az automatizálási funkciók segítségével olyan okos otthoni szcenáriókat hozhat létre, amelyek a különböző eszközök közötti interakciók alapján működnek. Például beállíthatja, hogy a fények automatikusan felkapcsoljanak napnyugta után, vagy hogy a hőmérséklet szabályozza a fűtést és a hűtést.
Időzített feladatok: Az alkalmazás lehetővé teszi időzített feladatok létrehozását, például hogy a kávéfőző reggel automatikusan bekapcsoljon, vagy hogy a légkondicionáló délután hűtsön.
Hangvezérlés és kompatibilitás: A Tuya alkalmazás kompatibilis különböző hangvezérlő platformokkal, mint például az Amazon Alexa és a Google Assistant, így hangparancsokkal is irányíthatja otthoni eszközeit.
Eseményértesítések: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy értesítéseket kapjon az otthoni eszközökkel kapcsolatos eseményekről, például ha egy mozgásérzékelő aktiválódik vagy ha valamilyen esemény zajlik a házban.
Felhasználóbarát kezelőfelület: Az alkalmazás intuitív és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető még azok számára is, akik nem jártasak az okos otthonok világában.

Az alkalmazás segítségével az otthoni okos eszközök könnyedén integrálhatók és irányíthatók, és lehetővé teszi az otthon automatizálását és kényelmesebbé tételét. Fontos azonban megjegyezni, hogy az alkalmazás használatához szükség van kompatibilis okos eszközökre és azok beállítására.

Villamos adatok
Névleges feszültség 12 V DC
Frekvencia (Hz) 50-60
Teljesítmény (W vagy W/méter) 24

Világítástechnikai adatok
Beépített LED típus SMD LED
LED-ek száma (db vagy db/méter) 30
LED chip SMD 5050
Szín RGB+IC
Fényáram (lumen vagy lm/m) 800
Sugárzási szög (°) 120
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 33
Fizikai- és környezeti- adatok
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP20

Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Stílus Modern

Speciális tulajdonságok
Dimmelhetőség (fényerő szabályozhatóság) Igen
Okos (SMART) rendszer kompatibilitás Tuya, Google Assistant
Szín állíthatóság (RGB) Igen
Távvezérelhető Igen
Távvezérlés típusa, távolsága Tuya Smart applikációval
Egyéb Wifi connection : 2.4Ghz

Termék tartalma led szalag, HDMI box-al, vezérlővel, tápegységgel, rögzítőelemekkel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Digitális LED szalag szett HDMI BOX-al , TV képernyő követő funkcióval , RGB + IC (digitális) , dimmelhető , 5.5m , WIFI/Bluetooth , TUYA , LEDISSIMO AMBIENT TikTok LIGHT” értékelése elsőként