Digitális RGB HEXALED szett, 6 db-os, távirányítóval, USB, DRGB, dimmelhető, WIFI/Bluetooth, TUYA, LEDISSIMO AMBIENT TikTok LIGHT

Bolti ár: 23 490 Ft

Webshopos ár: 23 290 Ft (készletről érdeklődjön)

Testre szabható fénybeállítások és effektek, egyszerűen vezérelhető a kanapéról, kezünkben a telefonunkkal vagy távirányítóval! Alkalmazható a TV mellé téve kiegészítő világításként.
Kitűnő TikTok színes háttér az egyedi megjelenéshez!

HEXALED 6 darabos Digital-RGB LED modul készlet, amely kiváló design elem a lakás kiegészítőjeként, LEDISSIMO AMBIENT LIGHT

A modulok tetszőlegesen rakhatóak, bővíthetőek, illetve
Tuya applikációval lehet a modulokat külön-külön szakaszonként és egyszerre vezérelni. Egyedi, kreatív színkombináció alakítható ki, mint például a hogy a modulok egy része színváltó üzemmódban van, de a többi egy állandó színnel világít. Sőt a Tuya applikáció sajátossága, hogy hangra/ütemre is tud világítani.
illetve a csomagban található 24 gombos távirányítóval is vezérelhető, így is számos világítási mód beállítható

A készlet tartalma:
6 db DRGB HEXALED modul (digitális RGB fénnyel)
24 gombos távirányító
1 db USB kábel (figyeld a jelzést melyik felét dugod össze)
1 db vezérlő egység
rögzítő szemek
kétoldalú ragasztó lapok a falra helyezéshez

A csatlakozók segítségével a modulok könnyen összeszerelhetőek a kívánt alakzatba. Elég, csak az egyiket tápfeszültséggel ellátni, az fogja tovább adni az áramot a többi részére.

Hátoldallal fölfelé gondosan rakjuk össze a kívánt formát, ügyelve arra, hogy az USB lapocskák érintkezői pontosan illeszkedjenek az aljzatba. Amikor ez megtörtént, akkor a rögzítő szemek segítségével stabilizáljuk az adott alakzatot. Az áramforrás csatlakoztatása után pár másodperc várakozás szükséges a használat előtt.

Több mint 6db modul egymáshoz kapcsolására is van lehetőség.

A Tuya alkalmazás egy olyan okos otthoni vezérlőalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és kényelmesen irányítsák és automatizálják otthonuk okos eszközeit. Az alkalmazás rendelkezik Android és iOS verziókkal, így szinte bármilyen okos eszközt lehet vele vezérelni.

Az alkalmazás főbb jellemzői és funkciói a következők:
Okos eszközök kezelése: Az alkalmazás segítségével könnyedén hozzáadhat és eltávolíthat okos eszközöket a rendszerhez. Támogatja a különböző típusú eszközöket, mint például okos villanykörték, kapcsolók, termosztátok, kamerák, zárak stb.
Távoli vezérlés: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról irányítsa otthoni eszközeit, így például távolról be- és kikapcsolhatja a fényeket, beállíthatja a hőmérsékletet vagy éppen ellenőrizheti a biztonsági kamerákat.
Automatizálás: Az automatizálási funkciók segítségével olyan okos otthoni szcenáriókat hozhat létre, amelyek a különböző eszközök közötti interakciók alapján működnek. Például beállíthatja, hogy a fények automatikusan felkapcsoljanak napnyugta után, vagy hogy a hőmérséklet szabályozza a fűtést és a hűtést.
Időzített feladatok: Az alkalmazás lehetővé teszi időzített feladatok létrehozását, például hogy a kávéfőző reggel automatikusan bekapcsoljon, vagy hogy a légkondicionáló délután hűtsön.
Hangvezérlés és kompatibilitás: A Tuya alkalmazás kompatibilis különböző hangvezérlő platformokkal, mint például az Amazon Alexa és a Google Assistant, így hangparancsokkal is irányíthatja otthoni eszközeit.
Eseményértesítések: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy értesítéseket kapjon az otthoni eszközökkel kapcsolatos eseményekről, például ha egy mozgásérzékelő aktiválódik vagy ha valamilyen esemény zajlik a házban.
Felhasználóbarát kezelőfelület: Az alkalmazás intuitív és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető még azok számára is, akik nem jártasak az okos otthonok világában.

Az alkalmazás segítségével az otthoni okos eszközök könnyedén integrálhatók és irányíthatók, és lehetővé teszi az otthon automatizálását és kényelmesebbé tételét. Fontos azonban megjegyezni, hogy az alkalmazás használatához szükség van kompatibilis okos eszközökre és azok beállítására.

Dimmelhető
Fényerőszabályozható LED fényforrás.

Villamos adatok
Névleges feszültség 5 V DC

Világítástechnikai adatok
Szín RGB+IC
Sugárzási szög (°) 120

Méret
Átmérő (mm) 86

Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Hatszög
Konstrukció és anyag Műanyag
Működési hőmérséklet tartomány (C°) -20…+40 °C
Környezetállóság (IP kategória) IP20

Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Stílus Modern

Speciális tulajdonságok
Dimmelhetőség (fényerő szabályozhatóság) Igen
Okos (SMART) rendszer kompatibilitás Tuya
Szín állíthatóság fehér színre (CCT) Igen
Szín állíthatóság (RGB) Igen
Távvezérelhető Igen
Távvezérlés típusa, távolsága Tuya Smart applikációval, távirányítóval

Termék tartalma 6 db-os szett, 6 db HEXALED LED lámpatest + vezérlő + USB kábel + távirányító

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Digitális RGB HEXALED szett, 6 db-os, távirányítóval, USB, DRGB, dimmelhető, WIFI/Bluetooth, TUYA, LEDISSIMO AMBIENT TikTok LIGHT” értékelése elsőként